Chateau Canet

Chateau Canet

Bij Catering Engel maken wij alleen gebruik van de beste wijnen. Onze wijnen zijn afkomstig van Chateau Canet. Hier wat meer informatie daarover:

Het oorspronkelijke 19e eeuwse wijndomein Chateau Canet wordt vandaag de dag erkend als een van de toonaangevende domeinen van de Minervois in het hart van de Regio Languedoc Roussillon. Het domein bestaat uit in totaal 45 hectare aan wijngaarden, 3 Ha olijvenboomgaard en ruim 64 Ha grasland en bos. De gebouwen bevinden zich in het hart van het prachtige domein. Met de geweldige uitzichten over wijngaarden, olijvenboomgaard en in de verte de heuvels en bergen, is dit de perfecte plek om tot rust te komen.

Na een grondige renovatie, zijn alle originele gebouwen van het domein nog steeds in gebruik. De oude wijnmakerij is nu voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Dit stelt ons in staat het traditionele ‘savoir-faire’ te blenden met hedendaagse technieken. De oude stallen worden nu gebruikt om de wijn langzaam te laten rijpen totdat ze gebotteld en gedronken worden. Het herenhuis dient als familiehuis en de huizen van de vroegere wijnplukkers zijn omgebouwd tot charmante vakantiehuizen.